PiiR – Harbitz Torg

Møller Eiendom lanserer fremtidens boløsning
– Fra å bo til å leve

PiiR – Harbitz Torg er vårt svar på en samfunnsutfordring. En økende andel voksne og pensjonister er unge til sinns og friske nok til å bo hjemme lenge, kanskje livet ut. Samtidig øker behovet for nærhet til servicetilbud, trygghet, fellesskap med alderen. Målet er at PiiR lykkes som et forbilde for fremtidens boform.

Som beboer på PiiR – Harbitz Torg får du tilgang til svømmebasseng, treningsstudio, fellesstue med kjøkken og gjesteleilighet for dine besøkende. Utstrakt tjeneste og aktivitetstilbud, i tillegg til dagligvare, cafeer, apotek, frisør, kiropraktor, fysioterapeut og en lang rekke servicetilbud i første etasje eller umiddelbar nærhet. Dessuten bor du ved et av byens knutepunkter for kommunikasjon, med trikk, buss og tog.

PiiR – Harbitz Torg gir leietakerne alt på ett sted. En nabovert gir trygghet. Fellesaktiviteter skaper samhold og godt naboskap og motvirker ensomhet. I fellesstuen vil vi tilby inspirasjon, kunnskap og foredrag. Det kan være matkurs, kunst- og kulturtemaer eller temakveld etter beboernes ønsker. Eller en vanlig hverdagsmiddag kan tilberedes og nytes sammen med andre naboer.  Du har ditt eget, samtidig som du kan involvere deg med de andre når du selv ønsker det. Treningsfasiliteter og svømmebasseng gir bidrar til økt livskvalitet og god helse. I tillegg er alle leilighetene nøye gjennomtenkt med interiørfunksjoner som er utviklet og tilrettelagt for at du skal kunne skape et hjem og bo der hele livet.

PiiR er nybrottsarbeid og unikt for eiendomsbransjen. Vi har i lang tid jobbet med å utvikle konseptet. Vi vil gjennom utleie av leilighetene gi leietakerne trygghet for at PiiR følges opp og videreutvikles til det beste for beboerne og nærmiljøet.

Møller Eiendom vil ta samfunnsansvar gjennom utviklingen av PiiR.
Det handler om byutvikling, om å skape gode nabolag og fellesskap med alle tjenester og aktiviteter tilgjengelig for alle i nærområdet, ikke bare for beboerne på PiiR. PiiR er en del av en større utbygging av leiligheter, handel, barnehage og kontorbygg på Skøyen i Oslo, og skal samtidig inkludere de som allerede bor i nærområdet. De 58 leilighetene vil stå ferdig i mars 2020.

Les mer om PiiR her!

Nøkkelinfo

Adresse: Harbitzalléen 3-7

Funksjon: Utleieleiligheter med tjenestetilbud og fellesarealer for beboerne

Areal:  fra 35- 120 kvm leiligheter

Arkitekt: Make arkitekter, og samarbeid m/Interiørarkitekt David Coates, Høyskolen Kristiania

Mer info: moller-piir.no

Kontakt: Prosjektleder Mette Bjerke,

tlf. 97 97 50 51 eller mab@mollereiendom.no

Prosjektkoordinator: Karianne Robstad Karadas,

tel. 916 81 730 eller krk@mollereiendom.no 

Nabovert: Christine Moy, tel.  48 12 52 57  eller cm@mollereiendom.no

Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Åpne kart i nytt vindu
Kontakt

Mette Arntzen Bjerke

markedssjef

mab@mollereiendom.no
+47 97 97 50 51

Kontakt

Karianne Robstad Karadas

prosjektkoordinator

krk@mollereiendom.no
+47 91 68 17 30

Kontakt

Christine Moy

nabovert - PiiR

cm@mollereiendom.no
+47 48 12 52 57